Köszöntünk minden Kedves Vendéget a Margaréta Apartman & Hotel szálláshelyen

A Margaréta Apartman & Hotelban eltöltött zavartalan üdüléssel kapcsolatosan a legfontosabb tudnivalókat az alábbiakban foglaltuk össze:

1. A szálláshely az érkezés napján 14.00 órától az elutazás napján délelőtt 10.00 óráig áll
rendelkezésre.

2. Amennyiben délelőtt 10.00 óráig a szobát nem adják át minden megkezdett óra 4000.-Ft
felszámolásra kerül. A lefoglalt időpont időelőtti elutazása esetén szállásdíjat nem
térítünk vissza. A szálláshelyet csak az előre egyeztetett létszámban vehetik igénybe a
vendégek.

3. Reggeli 8:00-10:00 óra között vehető igénybe. Ára: 1200Ft / alkalom. Jellege: villás reggeli!

4. A szállásadó jogosult – előzetes bejelentés nélkül – ellenőrizni, hogy a szálláshelyen az előre bejelentett illetve kifizetett létszámban tartózkodnak-e a vendégek.

5. A vendégeink látogatót csak és kizárólag a tulajdonos tudtával, beleegyezésével fogadhatnak.

6. Az átadott kulcsok esetleges elvesztése esetén a vendégek kötelesek azt haladéktalanul jelezni és annak árát, illetve a zárcserét a szállásadónak /B.Jo-Ker Kft/ megtéríteni.

7. A szállásadó nem vállal felelősséget a nem rendeltetésszerű használatból adódó esetleges anyagi károkért vagy balesetekért.

8. A vendégek által a nem rendeltetésszerű használattal okozott kárért a vendégek anyagi felelősséggel tartoznak, a kárt közvetlenül meg kell téríteni a szállásadónak.

9. Amennyiben a tartózkodás alatt az apartmannal, szobával kapcsolatban bármilyen probléma felmerül, kérjük, haladéktalanul értesítse arról a szállásadót. Utólagos reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

10. Bogács községben csendrendelet van érvényben, mely 21.00 órától kezdetét veszi.

11.A vendégeknek a ház házirendjét figyelembe kell venniük, különös tekintettel az esti, illetve éjszakai órákra vonatkozó csendrendeletet illetően.

12. Amennyiben Rendőrségi kivonulás történik a vendég magatartása miatt, annak költségeit, illetve az Önkormányzat által kiszabott bírságot a vendég köteles megfizetni.

13.Az apartmanban/szobákban dohányozni tilos! A dohányzás az udvaron a kijelölt helyen történhet! Amennyiben a be nem tartott jogszabály miatt intézkedés történik a B.Jo-Ker Kft-vel szemben úgy annak költségét a rendbontó azaz – akivel szemben történ az intézkedés- köteles a kiszabott bírságot megfizetni! Ez intézkedés feljelentést és egyéb eljárást von maga után!

14. Az apartman/szobát a vendégeknek tisztán adjuk át, ottlétük alatt takarítás nem végzünk.Amennyiben van takarítási igénye kérjük jelezze a recepción, melynek költsége 500Ft / alkalom.

15. Szemeteiket a kapu mellett található ipari szemetesbe helyezzék. Csere szemetes zsákot biztosítunk! Az apartman házban a bejárattal szembeni nád bútoron, míg a hotelben a bejárattal szemben lévő kék sarokbútoron helyezünk el! Szemét szállítás hétfői napokon van Bogács területén, ezért ajánlatos a szemetes ezen a napon történő cseréje!

16. Minden szoba/apartmanhoz 1db parkoló ingyenes. Amennyiben egy lefoglalt apartman/szobához e feletti számú gépjármű érkezik annak napi ára 600Ft. A kresz betartása az egész egység területen kötelező!

17. Klíma a recepción igényelhető, melynek napi ára: 1600Ft.

18. A játszótér és homokos strand-röplabda pálya csak saját felelősséggel használható!

19. Az egység egész területén Wi-Fi kapcsolat van, melynek jelszaváról a recepció ingyenesen ad tájékoztatást!

20. Háziállat a vendéggel történt külön egyeztetés után hozható, melynek napi díja: 1800Ft / éj. Minden esetben kérjük az állatgazdáját, hogy az állatot igazoló dokumentumokat, orvosi könyvet és az állat/vendég biztonságát szavatoló egyéb kiegészítő felszerelést hozzon magával!

21. A szálláshelyen hagyott értékekért a szállásadó nem vállal felelősséget!

Kellemes időtöltést, jó pihenést kívánunk!